Avdelning: Saker man kan göra istället för att skriva…

Hemma igen från Orlando! Puh min jetlag är inte att leka med alltså… konstant huvudvärk och är helt slut. I måndags när vi kom hem somnade jag 20:00 och sov till 7 nästa morgon och var ändå lika trött när jag vaknade. Igår somnade jag 21:00 tillsammans med barnen och gick upp 7 men var ändå lika trött. Hoppas det går över nu för det här känns ju inte så kul!

Hur som helst. Det känns som om jag skjuter upp skrivandet, orkar inte riktigt ta tag i det. Jag har i och för sig mycket att göra på jobbet efter en inte helt effektiv jobbvecka för mig i USA, och så har jag inte träffat barnen på 1,5 vecka vilket jag vill ta igen! Men ändå… Saker jag istället gör är:

 1. Googlar recept och sparar ner i Evernote (tidigare hade jag en gigantiskt wordfil som jag sedan delade upp i flera olika filer baserat på typ av recept, men nu har jag alltså övergått helt till Evernote – har dock inte fört över alla recepten från wordfilerna till Evernote än, aha ännu en sak jag kan ägna mig åt!).
 2. Anmäler mig som frivillig textläsare av ett råmanus jag längtat efter att läsa.
 3. Pratar bort nån timma i telefon med mamma.
 4. Dammsuger tvestjärtar (jag skojar inte, det fanns ca 75 tvestjärtar lite här och var på golvet när jag kom hem!).
 5. Eldar (vedeldat hus kräver sitt).
 6. Beställer julklappar åt maken och barnen (är sent ute i år, brukar börja i september för att sprida kostnaderna lite – jag har 17 syskonbarn, två egna, ett bonusbarn samt ett syskonbarn på min mans sida… okej mängden barn spelar egentligen mindre roll eftersom de allra flesta av de där barnen är över 18 och då slutar jag helt sonika köpa julklappar till dem, men ändå!).
 7. Skriver listor över saker jag behöver köpa.
 8. Skriver listor över saker jag behöver göra.
 9. Bokar spaweekend åt mig och maken.
 10. Skriver blogginlägg.

Och så vidare in absurdum… Men åtminstone några av saker på listan har ju med skrivande och läsande att göra i alla fall!

Divider

Annonser

3 reaktioner till “Avdelning: Saker man kan göra istället för att skriva…

 1. Oj, det var många syskonbarn! Min sambo har fler än vi kan räkna (jag skojar inte, vi vet inte hur många syskonbarn det är), men vi är tack och lov inte med i julklapprejset. Smart iaf att dela upp det under flera månader, skulle bli en tuff december annars, att leta rätt på bra saker till alla måste ta tid.

  Hoppas jetlagen ger med sig, kanske blir det lättare att fokusera då, om det är skriva du vill göra. Du verkar ju ha så mycket annat på gång 😀

  Gillad av 1 person

  1. Ja men det ÄR ju skriva jag vill göra! Lite frustrerande ändå hur mycket man kan komma på att göra trots att man egentligen bara vill sjunka in i sin text…

   Hahaha din sambo måste ha många syskon också då, om ni inte vet hur många syskonbarn det är?

   Gillad av 1 person

   1. Känner igen det där, men jag tycker det brukar lösa sig, det där runthattandet, bara man tvingar ner rumpan. Då försvinner det andra på något vis 🙂
    Jodå, de är många syskon, minst sagt 😀

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s