Spark i baken

Jag tycker jag läser lite här och var nu att folk vill skriva böcker. Dels bloggare och instagrammare som jag inte känner, men även folk i min bekantskapskrets. Det senare skapar lite välbehövlig motivation för mig!

Det är alltså personer jag känner mer eller mindre väl och som är typiska ”doers”, dvs de skjuter inte saker på framtiden utan får de en idé så genomför de den oftast ganska omgående. Lite tvärtemot mig i vissa avseenden alltså…

Jag vet att när de här personerna nu har uttryckt ett önskemål om att skriva en bok så kommer det inte dröja länge innan de sitter där med ett färdigt manus. (En av dem har faktiskt redan lyckats få ut sin bok, hen självpublicerade och tryckte upp en motivationsbok som nu finns till försäljning. Även om det inte är den typen av bok jag vill skriva så är det ju imponerande att lyckas med det så snabbt!)

Så ni kanske förstår – jag blir alltså lite stressad. Fast på ett bra sätt. Jag borde väl för sjuttsingen också kunna bli klar med en bok snart? Jag som drömt om detta så länge jag kan minnas!

Dags att jobba på alltså.

Divider

Annonser

3 reaktioner till “Spark i baken

  1. Att hitta de där människorna runt sig som kan peppa en är guld värt. En av mina skrivkompisar fick förra veckan ett jättebra brev från en stor agentur, de ville inte anta men såg många kvalitéer i manuset och hade idéer på hur det skulle bli bättre. Jag svävade på moln i flera dagar efteråt, fast det inte var mitt manus, så skrivkompisar gör mycket för ens eget skrivande bara genom att de finns, skriver och försöker nå ut.
    Trenden är verkligen att alla vill skriva en bok! De som aldrig försökt men vill blir inte särskilt imponerad när man berättar om sitt skriv, de som vill och har försökt blir däremot imponerade. Den ena gruppen vet inte hur svårt det är men det gör den andra, så tolkar jag det.
    Vilken tur att din karl gav dig en liten spark där bak! Heja! 😉

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s