För er listnördar där ute

Här kommer en lång lista med fantastiska worksheets som har med skrivande att göra. Hur man fördjupar sina karaktärer, hur man slänger in en plot twist, hur man bygger en värld och hur man avslutar sitt manus – och mycket, mycket mer.

Det kan hända att jag suttit några för många timmar där och grottat ner mig i sånt som inte är faktiskt skrivande. MEN. Nu skärper jag mig! På onsdag börjar NaNo och jag tänkte samtidigt delta i en fotoutmaning på instagram som är kopplad till NaNo. Får se var inspirationen kommer tryta först – i manuset eller på insta… Ingenstans hoppas jag! Just nu är jag hemskt taggad!

Också taggad inför Halloween, som infaller på tisdag i år. Vi har barnen den här veckan vilket innebär att när vi nu tänkt ha en halloween-fest så blir den först till helgen, flera dagar efter själva högtiden. Men men, barnen och jag är taggade i alla fall! Jag älskar att planera kalas och tänka ut olika pyssel, dekorationer, lekar och mat som följer temat. Själva kalaset kan jag egentligen vara utan sen…

Hoppas alla får en trevlig vecka, gärna med lite ledighet också eftersom det är höstlov. Det kallas ju läslov nu för tiden, så det kändes väldigt passande att jag hittade äldsta sonen under en filt i soffan imorse med en bok i högsta hugg och en ficklampa till hjälp (jäklar vad mörkt det är nu för tiden). Det värmde mitt bokslukarhjärta må jag säga!

Divider

10 reaktioner till “För er listnördar där ute

  1. Tog en snabbtitt och det verkar vara riktigt bra listor. (Får nu inte fastna i listor som så lätt händer bara 😉 ) Och halloweenfirandet blir också lite senare för mig, men vad gör det? Lika kul för det!

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s