And we’re off!

Jag har lagt in påminnelser i min telefon. Varje dag i november kommer min telefonen säga till kl 10 och då ska jag försöka ta en paus i det jag gör (som tur är har jag flextid på jobbet och kan jobba ikapp senare) och skriva i 30-60 minuter. Hinner jag inte då får jag helt enkelt ta det senare, men eftersom jag är en morgonmänniska tror jag att det är mest rimligt att jag försöker skriva så tidigt på dagen som möjligt.

Sagt och gjort. Dagens bidrag till NaNo landar på 1834 ord. Målet är alltså 50 000 ord på en månad, vilket i snitt kräver 1667 ord per dag. Så just nu ligger jag alltså på plus, heja mig!

Mer på NaNo-schemat: Ikväll blir det kickoff-träff med min lokala NaNo-skrivgrupp. De hade ett möte förra veckan också men då blev jag sjuk så det missade jag tyvärr. Jag hoppade även på en insta-utmaning med hashtaggen #nanoplottingandpeonies från kontot @novelplottingandpeonies.

Bra start!

Divider

Annonser

10 reaktioner till “And we’re off!

  1. Låter som om du har en bra plan. Har du NaNo:at tidigare? Var lite sugen i år (har gjort det en gång tidigare) men har för mycket med nuvarande manus + en skrivarkurs så det är bara dumt att försöka klämma in mer.
    Heja, håller tummarna!

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s