Försöker illustrera tonen i mitt manus

Rent visuellt alltså. Jag deltar nämligen i en ytterligare NaNo-utmaning vid sidan av, en som hålls av kontot @novelplottingandpeonies. Den går ut på att lägga upp en bild på instagram varje dag under november, och varje dag är det såklart en specifik typ av bild man ska lägga upp som har med ens NaNo-skrivande att göra.

Dagens bild ska vara ”Picture that represents the tone of your book”. Det låser sig bara jag tänker på det! Jag vet ju precis vilken ton jag är ute efter i mitt manus, problemet är att försöka visa detta med en bild…

Medan jag funderar så låter jag er titta på Lindas fina omslagsidé, visst slår den an en alldeles speciell ton? Jag tycker den är väldigt tydlig med vad man kan förvänta sig av boken. Det kanske är så jag ska försöka ta mig an dagens bildutmaning, tänka omslag…

Divider

Annonser

12 reaktioner till “Försöker illustrera tonen i mitt manus

 1. Vilken spännande utmaning! Så mycket du kan göra med det och använda din fantasi. Blir säkert jättebra när du väl öppnat dig för möjligheterna.
  Lycka till och ha en bra vecka!
  Anneli

  Gillad av 1 person

 2. Så det räcker inte med att skriva massor, nu ska det instagrammas också?! 😀 Får stresspåslag fast jag inte ens är inblandad, haha.
  Det var ett väldigt snyggt omslag du länkat till!

  Gillad av 1 person

  1. Ja jag vet, ibland känns det som om jag tar på mig lite för mycket som ska instagramma samtidigt… :-O Men gårdagens och dagens utmaningar har faktiskt hjälpt mig lite i mitt skrivande ändå, gett mig lite nya vinklar på det. Så det kan ju vara bra också!

   Gillad av 1 person

   1. Så länge det hjälper så är det bra! Det är tricket, att se vad som för en framåt och vad som drar en bakåt.
    Jag måste prioritera rätt hårt, så det har inte blivit nya blogginlägg (har inte haft något att säga heller) och fullt fokus på redigeringen, har varit helt uppslukad av den. Kul, men energikrävande och då får annat stryka på foten 🙂

    Gillad av 1 person

   2. Vad bra att du är medveten om det! Än så länge funkar det att både blogga och instagramma och allt annat jag gör på fritiden, för nu häller jag bara ur mig allt i mitt råmanus utan att behöva ägna så mycket tankar åt det (typ). Men jag kan tänka mig att jag sedan i redigeringsfasen behöver stänga av lite mer runt omkring mig.

    Gillad av 1 person

   3. Nu har jag lite bättre koll, det har varit en resa mot den medvetenheten, om vi så säger 😉
    Låter härligt med all energi du har! Att hälla ur sig råmanus är inte så bara, det är superbra jobbat. Imponerande!

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s