Ensamma tillsammans, en recension

Jag har följt kontot Bagatellerna på Instagram i kanske ett par års tid, som Jörgen Löwenfeldt står bakom. Mikronoveller som drabbar och väcker känslor, på bara några få tecken. Sedan släppte han sin debutroman – Ensamma tillsammans. Sedan tipsade min vän om att författaren gärna skickade ut recensionsex och jag skyndade mig att norpa åt mig ett.

img_4174

Och vilken märkvärdig bok jag har fått läsa! Helt olik allt annat jag läst tidigare. Full av klokheter, reflektioner och insikter – inte minst om mig själv. Och även på ytan finns där många saker som gör det lätt för mig att relatera; referenser till olika sociala medier som är ett så naturligt inslag i vardagen, psykologin, konsten och lärandet. Och helt i linje med den ton jag uppfattat på Instagramkontot (som jag rekommenderar alla att följa). Tack för läsupplevelsen Jörgen!

Bokens baksidestext:

Ensamma tillsammans är en tidlös berättelse om ett par i gränslandet mellan nyfunnen vänskap och nyvunnen kärlek. Är det möjligt att bli förälskad i en person man nästan inte vet någonting om? Den frågan är central i denna kärlekshistoria med många oväntade vändningar om två personer som försöker lita på sina egna känslor, trots osäkerheten om huruvida de kan lita på varandra eller ej.

2 reaktioner till “Ensamma tillsammans, en recension

  1. Spännande! Jag följer också Bagatellerna på Insta, men har inte läst boken än. Blev dock väldigt sugen nu!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s