Om Annelie

Jag har alltid skrivit och alltid velat bli författare. En bokstav i taget ger snart en färdig bok och jag kämpar, bokstav för bokstav…

När jag inte skriver så skriver jag, även i mitt yrke. Jag är teknikinformatör och för er som inte vet vad det är så innebär det att jag skriver manualer och instruktionsböcker. Inte fullt lika kreativt som att skriva privat, men jag får ändå utlopp för mitt brinnande intresse för text och språk!

Jag är även mamma till två pojkar samt bonusmamma till min mans pojke. Jag delar min tid mellan Småland och Östergötland; i Småland bor jag varannan vecka tillsammans med barnen och varannan vecka bor jag med min man i Östergötland. Långsiktigt (ca 10-15 år tills barnen flyttat hemifrån…) så kommer jag flytta upp till honom, men än så länge får vi klara oss på det här sättet.

Min bokhylla är full av böcker – jag läser mycket och köper helt enkelt många böcker. Framför allt handlar jag böcker på loppis eftersom jag är en bokälskare som slukar allt ganska urskiljningslöst, och det tenderar att bli ganska så dyrt. På sistone har jag mest läst psykologiska thrillers och romance, jag har påbörjade manus i båda dessa genrer.

Jag har bloggat tidigare i mitt liv om rent vardagliga ting men tröttnade ganska snabbt. Istället hoppas jag få ett stort utbyte av att blogga om mitt skrivande!

2 reaktioner till “Om Annelie

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s